Каталог товаров

Гидрофоры

Сортировать по:
Фильтр
Быстрый заказ

Avantaje:
Garanție 24 luni persoane fizice, debit 30l/min
Adâncime foarte mare de absorbție 25m
Are protecţie termoampermetrică încorporată şi condensator cuplat permanent
Este un grup hidrofor auto-amorsant echipat cu pompă din fontă. Pachetul conţine butelie de 50 litri cu membrană din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmărirea acestei presiuni, furtun flexibil şi racord cu 5 căi.

Beneficii:
Sursele de apă sunt esenţiale atunci când avem de-a face cu activităţi agricole sau în zone care nu sunt racordate la un sistem centralizat de furnizare a apei. Hidrofoarele suplinesc cu brio lipsa surselor de apă, reuşind să o procure de la adâncime oriunde vă situaţi. Astfel, chiar şi în zonele mai puţin favorizate sau unde se practică agricultură intensivă, apa nu va reprezenta un lux şi o veţi putea avea la dispoziţie oricând doriţi. Datorită pompei auto-amorsante, nu mai este necesar să puneţi apă în ea la fiecare utilizare.

Быстрый заказ

Avantaje:
Hidroforul RURIS AquaPower 6009 este recomandat pentru alimentarea cu apă din puţuri sau din reţea comunală în regim automat a unei locuinţe cu baie, bucătărie, maşină de spălat, robinet în curte. Hidroforul este compus din pompă și un rezervor de 24l. Carcasa pompei este din fontă. 

Beneficii:
Oferă randament optim şi are durabilitate mare, fiind confecţionat din fontă şi inox. Vasul de expansiune din dotare este de 24 litri. Lungime cablu 10m.

Быстрый заказ

Avantaje:
Rezistent la coroziune
Asamblare simplă şi rapidă
Vas voluminos de 50l
Motorul este motor asincron monofazat cu rotorul în scurt-circuit, cu răcire cu aer
Putere mare 2200W
Este uşor, doar 20 kg
Se poate folosi atât pentru alimentarea cu apă în casă, cât şi pentru udarea grădinii

Beneficii:
Se foloseşte pentru sisteme de alimentare cu apă, irigare grădini, umplere/golire piscine, creşterea presiunii din reţeaua de alimentare cu apă potabilă. Hidroforul RURIS AquaPower 5010 este dotat cu: butelie de 70 litri cu membrană din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru și manometru pentru urmărirea acestei presiuni.

Быстрый заказ

Avantaje:
Hidroforul RURIS AquaPower 4010 se utilizează sub acoperiş, în spaţii ferite de acţiunea radiaţiei solare directe şi a precipitaţiilor atmosferice. Acest tip de hidrofor se folosește pentru sisteme de alimentare cu apă care absorb apă din fântâni, rezervoare tampon, puţuri ori dintr-o reţea locală de alimentare cu apă.

Beneficii:
Pompa hidrofor poate să aspire de la o adâncime de maxim 9 metri şi poate dezvolta activitate continuă.
Carcasa pompei este din fontă.
Acest hidrofor este echipat cu un vas voluminos de 24l.
Este dotat cu presostat încât să regleze presiunea, atât pentru robinetul din casă, cât şi pentru aspersoarele din grădină.
Manomentrul din dotare oferă utilizatorului posibilitatea de a verifica oricând presiunea.

Быстрый заказ

Avantaje:
Hidrofoarele cu pompă periferică se utilizează pentru pomparea apei curate (fără particule abrazive) şi asigură menţinerea sub presiune permanentă a apei într-o reţea de conducte. Sunt ideale pentru alimentarea cu apă a unei clădiri, a unei ferme sau pentru irigaţii mici. Aceste hidrofoare sunt foarte avantajoase din punct de vedere economic, necesitând un consum mic de curent, fiind încadrate în clasa A de consum.
Beneficii:
Hidroforul RURIS AquaPower 3009 este capabil să scoată apa de la o adâncime de 8 m, folosind o pompă de suprafaţă, având o performanţă hidraulică şi capacitate de presurizare mari. Oferă randament optim şi durabilitate, fiind confecţionat din fontă şi inox. Vasul de expansiune din dotare este de 24 litri.

Быстрый заказ

Avantaje:
Dacă locuiţi la casă sau într-o zonă mai puţin dezvoltată ca infrastructură, începând de acum este mai facil să alimentaţi locuinţa cu apă sau chiar să efectuaţi irigaţii. Pe lângă faptul că un astfel de dispozitiv este eficient, acesta permite economie şi nu generează prea mult zgomot, fiind ideal pentru gospodăria dumneavoastră.
Beneficii:
Hidroforul RURIS AquaPower 2011 se încadrează în gama celor cu adâncime medie, deoarece este capabil să scoată apă de la o adâncime de 9 m şi să o livreze la nu mai puţin de 55 m înălţime, fiind totuşi echipat cu un motor de o putere mare, de 1100W.Este durabil, având rezervorul din oţel şi pompa din fontă.

Быстрый заказ

Avantaje:
Hidrofoarele sunt destinate pentru pomparea apei curate şi asigură sub presiune permanentă menţinerea apei într-o reţea de conducte pentru alimentarea unei gospodării şi pentru irigaţii mici. Hidrofoarele sunt silenţioase, automorsante, iar întreţinerea lor nu este deloc complicată, realizându-se foarte uşor. Acest aspect le conferă un plus de confort şi eficiență.
Beneficii:
Hidroforul RURIS AquaPower 2010 se poate folosi în fântâni/puţuri, având adâncime maximă de aspiraţie 9m.Oferă randament optim şi are durabilitate mare, fiind confecţionat din fontă şi inox.

Быстрый заказ

Гидрофор RURIS AquaPower 1008. Основным преимуществом является  устранении проблемы с водоснабжением в районах, где нет канализационных служб. Этот гидрофор, очень экономичен

100% гарантия качества
14 дней на возврат товара
Доставка по всей стране
Самовывоз из магазина