Каталог товаров

Комплектующие для газонокосилок и триммеров

Сортировать по:
Фильтр
Быстрый заказ

Semănătoarea RURIS T1, este ușor de ataşat la oricare motosapă sau motosăpătoare RURIS, fiind fixată pe suportul piciorului (motosapei, motosăpătorii). Semănătoarea dispune de 3 componente importante: sistemul frontal de afânare al solului, pulverizatorul seminţei în sol, talerele îngropătoare pentru seminţe.
Însămânţarea se produce pas cu pas, pulverizatorul plasând sâmânța către îngropător şi nu către vârf (sistemul de afânare). Astfel acoperirea semințelor de către talere se face în mijlocul solului afânat şi astfel rădăcinile se pot dezvolta usor intr-un sol cu densitate scăzută. Rezultatul fiind o tulpină puternică.
Reglarea adâncimii se face face din doua puncte, pentru un control exact la adacimii sau al unghiului de însămânţare. Din 5 treceri consecutive se poate însămânţa un hectar. Pentru a creşte randamentul de însămânţare/h,

Быстрый заказ

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii.
Suplimentar, aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.
Acest tip de Roţi metalice se utilizează la motosăpătoarele Ruris 751KS şi 1001KSD.

Быстрый заказ

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii.
Suplimentar aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină.
Acest tip de Roţi metalice se utilizează pe toată gama de motosape DAC, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 751K, 730K.

Быстрый заказ

Roţile metalice Ruris sunt construite pe un cadru de 3 cercuri, sudate între ele cu distanţe bine calculate pentru o bună evacuare a pământului în timpul sarcinii. Suplimentar, aderenţa este dată de pintenii de atac, care la contactul cu solul nu patinează în sarcină. Acest tip de Roţi metalice se utilizează pe toată gama de motosape Dac, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 730K.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Roţile de cauciuc sunt livrate cu setul de manicoate pentru fixarea acestora pe axul transmisiei.
Diametrul de 400mm şi lăţimea de 80mm au ca rezultat o bună aderenţă în sarcină.
Acest tip de Roţi se utilizează pe toată gama de motosape Dac, cât şi la Ruris 7009, 7088, 7099, 701KS, 740K, 730K.

Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Plug alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers.
Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat. Plugul reversibil Ruris prezintă avantajul că întoarcerile la capătul rândului se fac lângă aceeaşi brazdă, lucru care oferă confort utilizatorului şi scăderea consumului de carburant cu 20% la 1 hectar.

Быстрый заказ

Rariţa TS103 de la Ruris este accesoriulul necesar în toate gospdăriile, fiind folosită penru realizarea biloanelor pentru răsaduri sau pentru seminţele ce trebuiesc plantate.
Prin afânarea solului în prealabil cu motosăpătoarea Ruris, se pot face biloanele. Avantajul este că timpul de realizare al biloanelor în solul afânat este mult redus, iar consumul mediu de carburant este sub 7 litri/hectar.
Montajul Rariţei se face simplu prin fixarea acesteia pe suportul piciorului de la motosăpătoarea Ruris, iar adâncimea este reglabilă, în funcţie de solul şi tipul de cultură ales pentru însămânţare.

Быстрый заказ

Plug alcătuit dintr-o trupiţă, care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers al motocultorului.
Plugul Ruris TS103 se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul, pentru ca utilizatorii Ruris să poate beneficia de o productivitate ridicată la arat.

Быстрый заказ

Manicot universal

 
 
Быстрый заказ

Dipozitivul de scos cartofi este folosit pentru recoltarea culturilor de cartofi.
Cu ajutorul sistemului de reglare a adâncimii de lucru, dispozitivul de scos cartofi poate recolta la mai multe adâncimi de lucru în funcţie de tipul de plantare.
Cuţitul de secţionare a calotei de pământ are o formă convexă, pentru a nu atinge legumele cu care intră direct în contact.
În timpul recoltării, legumele care sunt degajate din sol intră în contact cu bridele de selecţie şi sunt practic curăţate de pământ şi proiectate în ambele laterale, pentru a fi uşor de adunat.

Быстрый заказ

Dispozitiv de plantat şi fertilizat cartofi

 
 
Быстрый заказ

Cultivatorul Ruris TS103 poate fi folosit în toate lucrările agricole care implică curăţarea culturilor de ierburile periene din jurul plantelor.
Cultivatorul este alcătuit din 3 braţe pe care sunt fixate cuţitele tăietoare, iar două dintre acestea sunt ajustabile.
Totodată, adâncimea de lucru este dată de suportul mobil prins pe cadrul Cultivatoarului Ruris.
În timplul funcţionarii cuţitele taie de la rădăcină şi degajează ierburile dintre culturi.
Cultivatorul Ruris are aplicabilitate în viticultură, pomicultură, legumicultură.
Datorită concepţiei, braţele ajustabile ale cultivatoarului permit o lăţime de lucru cuprinsă între 400mm şi 750mm, tocmai pentru a acoperi cât mai multe culturi ce trebuiesc întreţinute.
Cultivatorul se poate monta pe toată gama de Motosape şi Motosăpătoare.
Cultivatorul Ruris este simplu de instalat şi oferă o bună eficienţă în timpul exploatării.

Быстрый заказ

Cultivator multifuncţional cu două rariţe

 
 
Быстрый заказ

Adaptor reglabil de unghi pentru plug

 
 
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Fir tăietor 2 mm

 
 
Быстрый заказ

Fir tăietor 1.6 mm

 
 
Быстрый заказ

Fir tăietor 1.3 mm

 
 
100% гарантия качества
14 дней на возврат товара
Доставка по всей стране
Самовывоз из магазина