Catalog de produse

HECHT

Hecht este o marcă comercială care este utilizată pentru diferite tipuri de echipamente, cum ar fi mașini de tuns iarba electrice și pe benzină, mașini de tuns iarba, ferăstraie, pompe, compresoare, echipamente de sudură, precum și echipamente de deszăpezire.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Hecht 2094 - Set de unelte cu 94 de piese. Acest set de unelte Hecht 2094 este ideal pentru o gamă largă de lucrări de întreținere și reparații în gospodărie, oferind fiabilitate și comoditate utilizatorilor

Fast Order

HECHT 543 trimmer cu acumulator este ideal pentru tăierea ierbii și ajustarea ușoară a arbuștilor și gardurilor vii. Un singur ciclu de încărcare permite o funcționare continuă de până la 40 de minute, iar timpul de încărcare este de aproximativ 4 ore.

Fast Order

Taietor de Beton și asfalt HECHT 1900. Construcție robustă: Cadrul solid previne deformările și asigură o durată lungă de viață. Designul ergonomic și confortabil facilitează manevrarea și utilizarea.

Fast Order

Masca de sudura HECHT 900257 - Controlul este realizat automat prin intermediul electronicii, eliminând necesitatea ca sudorul să ridice constant viziera în timpul lucrărilor pregătitoare dintre suduri. Dimensiunea ferestrei filtrului este de 92x42 mm, protecția constantă împotriva radiațiilor UV/IR este conformă cu standardul DIN 16, iar gama de întunecare ajustabilă este DIN 9 – DIN 13.

Fast Order

Masca de sudura HECHT 900256 - Controlul este realizat automat prin intermediul electronicii, eliminând necesitatea ca sudorul să ridice constant viziera în timpul lucrărilor pregătitoare dintre suduri.

Fast Order

Mai compactor HECHT 1119, Motor puternic: 149 cm3 cu supapă aeriană; Viteza de rotație: 3600 rpm

Fast Order

HECHT 8490 - Palan manual, ideal pentru ridicarea sarcinilor grele de până la 1000 kg, datorită sistemului său eficient de scripete.

Fast Order

HECHT 543 - o mașină de tuns iarba puternică și manevrabilă, fără autopropulsie, cu o lamă de 42,5 cm lățime, ideală pentru peluze de până la 750 m².

Fast Order

Hecht 1762  - Mașina de șlefuit electrică este ideală pentru fiecare atelier. Cu o putere de 220 W și o viteză de 12.000 rotații pe minut, această unealtă este extrem de eficientă. Este echipată cu șmirghel și un recipient din plastic pentru colectarea prafului.

Fast Order

HECHT 1760 - o mașină de șlefuit electrică accesibilă oricărui utilizator, care permite lucru chiar și în condiții dificile. Această mașină este foarte ușoară, cântărind doar 2 kg și este echipată cu un colector de praf ușor pentru a capta materialele șlefuite.

Fast Order

HECHT 1278 este un instrument care combină funcțiile unei masina de gaurit cu acumulator și ale unui ciocan rotopercutor, oferind multifuncționalitate și ușurință în utilizare.

Fast Order

Mașina de gaurit Hecht 1072 echipată cu un mâner reglabil ergonomic, care asigură o prindere ușoară și crește eficiența, confortul și siguranța în timpul utilizării.

Fast Order

Mașina de gaurit Hecht 1072 echipată cu un mâner reglabil ergonomic, care asigură o prindere ușoară și crește eficiența, confortul și siguranța în timpul utilizării.

Fast Order

Tocător de crengi Hecht 6024 este destinat prelucrării tuturor deșeurilor verzi și lemnoase produse în grădină, cu un diametru maxim de până la 45 mm.

Fast Order

Ciocan rotopercutor HECHT 1069 – o alegere ideală pentru profesioniști și amatori care caută un instrument fiabil și puternic pentru găurire și dăltuire. Cu o putere de 1600 W și o viteză de 3530 de lovituri pe minut, acest perforator este unul dintre cele mai puternice

Fast Order

Mixerul de construcții HECHT 1138, cu o putere ridicată de 1600 W, reprezintă soluția ideală pentru diverse sarcini de amestecare a materialelor de construcții, cum ar fi betonul, mortarul, adezivii, tencuiala și ghipsul.

Fast Order

HECHT 9922 este un ferăstrău cu acumulator avansat, care se remarcă prin performanță ridicată și ușurință în utilizare. Acest instrument este ideal pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi tăierea copacilor, pregătirea lemnului de foc, precum și lucrările de construcție și grădinărit.

Fast Order

HECHT 1569 este un ferăstrău electric de înaltă calitate cu o putere de 810 W. Viteza de lucru a ferăstrăului poate fi reglată lin prin intermediul unui element de control situat pe partea superioară a mânerului.

Fast Order

Ferastrau pendular electric Hecht 1568. Lama se fixează într-un mandrină cu eliberare rapidă, permițând schimbarea ei cu o simplă mișcare a degetului.

Fast Order

Ferastrau pendular Hecht 1541 datorită motorului electric puternic de 450 W, face față cu ușurință tăierii lemnului dur de până la 55 mm grosime și metalului de până la 6 mm grosime. Acest instrument taie rapid scânduri și face tăieturi precise în cel mai scurt timp.

Fast Order

Tun aer cald pe motorina Hecht 3021

Fast Order

Despicator electric puternic de lemn, HECHT 670, capabil să dezvolte o forță de până la 7 tone, face față cu ușurință buștenilor cu diametrul de până la 250 mm și lungimea de până la 520 mm. Cântărește doar 46 kg și este echipat cu roți și mâner pentru transport facil în orice loc din grădina dumneavoastră. Funcționează la rețeaua electrică standard de 230 V/50 Hz, consumând 2000 W.

Fast Order

Despicator de lemne electric Hecht 6070 este conceput pentru a sparge lemnul cu un diametru de până la 30 cm și este capabil să dezvolte o presiune de până la 7 tone.

Compresor HECHT 2052
Top vânzări
0,00 L
5 000,00 L
Fast Order

Compresorul HECHT 2052 este echipat cu un rezervor de aer cu un volum de 50 litri. Construcția sa include o supapă de siguranță și un vizor pentru verificarea ușoară a nivelului de ulei. O supapă specială permite evacuarea apei acumulate în rezervor, prevenind coroziunea.

"Hecht" este o marcă comercială care este utilizată pentru diferite tipuri de echipamente, cum ar fi mașini de tuns iarba electrice și pe benzină, mașini de tuns iarba, ferăstraie, pompe, compresoare, echipamente de sudură, precum și echipamente de deszăpezire. Companiile care produc echipamente sub această marcă pot varia în funcție de țară și regiune. O caracteristică a tehnologiei Hecht este calitatea înaltă, fiabilitatea și raportul calitate-preț bun.

"Hecht" este un brand care este utilizat pentru diferite tipuri de mașini și echipamente, inclusiv:

  • Unelte de grădină și grădină: mașini de tuns iarba, cositoare, Trimmere, aspiratoare de grădină etc.
  • Echipamente de construcții: betoniere, Plăci vibratoare, Freze, bare de protecție etc.
  • Echipamente pentru Servicii Auto: cricuri hidraulice, mașini de montare, mașini de echilibrare etc.

Damicom este importatorul oficial de echipamente Hecht în Moldova

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin