Catalog de produse

Filiere

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și lucrează în filet metric conform GOST 24705, folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini. Duritatea dinților de tăiere margini - 59...63 HRC.

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra la tăierea conic filet inch în conformitate cu GOST 6111-52 folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini. Duritatea dinților de tăiere margini - 59...63 HRC.

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra la tăierea conductei de fire în conformitate cu GOST 6357 folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini. Duritatea dinților de tăiere margini - 59...63 HRC.

Fast Order

Moare rundă de 9ХС manual sunt destinate pentru instalații de lucru și lucrează în filet metric conform GOST 24705, folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini. Duritatea dinților de tăiere margini - 59...63 HRC. Runda moare mașină de R6M5, R18 este folosit pentru a lucra pe strunguri mașini. Duritatea dinților de tăiere margini - 61...64 HRC.

Fast Order

Filiere rotunde de mână de 9ХС, HVSG sunt concepute pentru instalații de lucru și de a lucra pe tăiere țeavă filet conic în conformitate cu GOST 6211-81 folosind o cheie de la robinet sau mor titular, non-rotativ mor de uz General masini. Duritatea dinților de tăiere margini - 59...63 HRC.

Fast Order

Apartament fier de fire moare sunt concepute pentru a produce metrice fire cu diametre de la 1.6 la 27 mm în trepte de 0,2 până la 3 mm pe mașini de rulat filete. Duritatea dinților de tăiere margini - 57...60 HRC.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin