Catalog de produse

Aparate pentru tăiere cu plasmă

Sortare după:
Фильтр
0,00 L
38 260,26 L
Fast Order

Scoate in evidenta

Tehnologie
Aparatul de debitare cu jet de plasma Proweld CUT-160I este fabricat avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma Proweld sunt compacte si eficiente energetic.
Taietoarele cu jet de plasma profesionale Proweld permit incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de taiere reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire.
Domeniu de utilizare
Aparatul de taiere cu jet de plasma Proweld CUT-160I este recomandat pentru aplicatii industriale, ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj.
Constructie
Aparatul are carcasa robusta, din metal rezistenta la conditii dure de lucru. Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.
Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte. Valorile curentului de taiere sunt afisate pe display-ul cu LED-uri. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

0,00 L
0,00 L
Fast Order

Scoate in evidenta

CUT-80 Proweld Aparate pentru tăiere cu plasmă

0,00 L
9 107,10 L
Fast Order

Scoate in evidenta

CUT-60 Proweld Aparate pentru tăiere cu plasmă

0,00 L
6 466,50 L
Fast Order

Scoate in evidenta

CUT-50, Proweld, Aparate pentru tăiere cu plasmă
Initiere arc electric prin apropiere (HF)

 

 

Fast Order

Scoate in evidenta

SUPERIORPLASMA60HF este un aparat de debitat cu jet de plasma, in sistem invertor, trifazat.

Caracteristici constructive

Aparat compact, cu dimensiuni reduse, ventilat fortat, este controlat de un microprocesor; posibilitate de taiere intermitenta cu reamorsarea automata a arcului (tabla perforata).
Amorsarea arcului pilot se face prin curent de inalta frecventa.
Led-uri semnalizare subtensiune, interventia protectiei termostatice; prezenta tensiune; racirea automata a tortei; protectie termostatica; protectie la supracurent.
Pentru utilizarea aparatului de debitat cu plasma, acesta trebuie racordat la o sursa de aer comprimat cu un debit refulat de minim 120 l/min, la o presiune de 4-5 bar.
Recomandat in aplicatii ce necesita debitarea rapida, cu o calitate sporita a taieturii, a tablelor cu grosimi de maxim 20 mm din materiale cum ar fi: otel, inox, otel galvanizat, aluminiu, cupru, alama.
Dotare standard:
- torta 6 m;
- cablu cu clema de masa.

Fast Order

Scoate in evidenta

TECHNOLOGYPLASMA41 este un aparat de debitat cu jet de plasma, in sistem invertor, monofazat.

Caracteristici constructive

Aparat compact cu masa si dimensiuni reduse.
Ventilat fortat, protectie la supratensiune, torta racita automat, vizualizarea presiunii de aer la intrare, leduri semnalizare interventia protectiei termostatice si prezenta tensiune, amorsarea arcului pilot prin contact.
Pentru utilizarea aparatului de debitat cu plasma, acesta trebuie racordat la o sursa de aer comprimat cu un debit refulat de minim 100 l/min, la o presiune de 4 - 5 bar.
Recomandat in aplicatii ce necesita debitarea rapida, cu o calitate sporita a taieturii, a tablelor cu grosimi de maxim 12 mm din materiale cum ar fi: otel, inox, otel galvanizat, aluminiu, cupru, alama.
Dotare standard:
- torta 4 m;.
- cablu cu clema de masa.

 

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin