Catalog de produse

Echipamente pentru prelucrarea deșeurilor

Echipamentele pentru prelucrarea deșeurilor sunt destinate gestionării eficiente și ecologice a acestora. Aceste dispozitive includ linii de sortare, concasoare, compactoare presă, mărunțitoare și echipamente pentru prelucrarea deșeurilor.

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

PELBB06 MEGA JAWS - este un concasor de sticle de înaltă capacitate, cu un sistem integrat de filtrare a prafului. Aceasta este o unitate autonomă, de obicei amplasată în zonele din spatele casei. În BB06 pot fi introduse simultan mai multe sticle.

Fast Order

PELBB01 Baby JAWS Bottle Crusher - Concasor de sticle sub tejghea. Poate reduce volumul sticlelor cu până la 80% direct în bar. Deșeurile rezultate pot fi reciclate în sticle noi. Baby JAWS este soluția ideală pentru eliminarea sticlelor în puburi, restaurante și hoteluri.

Fast Order

PELBB04 MEGA JAWS este un concasor autonom de mare capacitate pentru sticle de sticlă. Unitatea colectează sticla zdrobită într-un recipient cu roți de 140 de litri, echivalent cu 680 de sticle după zdrobire.

Echipamentele pentru prelucrarea deșeurilor sunt destinate gestionării eficiente și ecologice a acestora. Aceste dispozitive includ linii de sortare, concasoare, compactoare presă, mărunțitoare și echipamente pentru prelucrarea deșeurilor organice.

Principalele avantaje:

  1. Reducerea volumului deșeurilor: Scăderea volumelor deșeurilor prin concasare, presare și mărunțire, facilitând stocarea și transportul.
  2. Sortare: Sistemele automate de sortare ajută la separarea deșeurilor în funcție de tipurile de materiale (plastic, sticlă, metal, hârtie) pentru reciclare ulterioară.
  3. Siguranță ecologică: Prelucrarea deșeurilor reduce încărcătura depozitelor de gunoi, diminuând poluarea ecologică și promovând dezvoltarea durabilă.
  4. Beneficii economice: Reutilizarea materialelor reciclate ajută la reducerea costurilor de materii prime și crearea surselor suplimentare de venit.
  5. Economisirea energiei: Tehnologiile moderne de prelucrare contribuie la reducerea consumului de energie și a resurselor în procesele de producție.

Utilizarea acestor echipamente facilitează gestionarea mai eficientă a deșeurilor, îmbunătățind situația ecologică și performanțele economice ale întreprinderilor.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin