Catalog de produse

Cuțite de tăiat metal

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

STM freze sunt concepute pentru a fi subțire, de finisare și de semi-finisare plictisitor prin găuri în piesele călite oțeluri cu duritate de până la 62 HRC și fonte cu precizie de prelucrare de 6-9 qualiteam pe strung și plictisitor grupuri, CNC și mașini-unelte built-in linie automata.

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cu cu plăcuțe din STM pentru găuri înfundate

GOST Р 50300-92

Material placa: гексанит (compozit)

Fast Order
Freze pentru gravura și frezare a pieselor din lemn, fibra de sticla, materiale pastice si metale moi.
Fast Order

Freze de alezat, pentru găuri străpunse de uz general cu напаянными plăci din carbură sunt concepute pentru a чернового și чистового растачивания găuri străpunse.

Fast Order

Tăiere incisivi de uz General cu lipire tare-plăci de aliaj sunt destinate pentru tăierea de semifabricate și piese finite.

Fast Order

Cuțite profilate

Aliaj placa: Р6М5

Fast Order

Freze linii drepte prin trecerea de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

 

Îndoit de notare freze de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru degroșare și de finisare de tăiere față suprafețe.

Fast Order

Резцы проходные отогнутые общего назначения с напаянными пластинами из твердого сплава предназначены для чернового и чистового точения.

Fast Order

Freze de control persistente drept scop General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

Freze de control persistente curbat de uz General cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina de cotitură.

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cilindrice cu coadă conică, pentru găuri înfundate

GOST 25987-83

Aliaj placa: ВК6

Fast Order

Tăietori de măsurarea coordonatelor de alezat cilindrice cu coadă conică, pentru găuri străpunse  

Fast Order

Cuțit de filetat pentru filet interior cu plăci din carbură GOST 18885-73  
 Aliaj placa: ВК8, Т5К10, Т15К6 

Fast Order

Freze pentru forarea de găuri înfundate cu scop General, cu lipire tare-plăci din metal sunt concepute pentru a fi dur și termina plictisitor de găuri înfundate.

Fast Order

Freze de cotitură a comunica, de notare și copierea cu fixare mecanică detașabil multi-fațete de porțelan sunt destinate pentru tratarea suprafețelor exterioare pe strunguri, inclusiv mașini cu comandă numerică.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin