Filtre de produse Filtre de produse

Second Hand

Comercializare echipamentului pentru costructii SECOND HAND de la compania DAMICOM acum in Moldova!

Pe parcursul anului, in casa noastră se acumuleaza o gramada de bunuri inutile si,in caz ca sunt bune, si inca mai sunt utilizabile, dar in acelasi timp va este greu va despartit de ele. Si le mai lasam pe un termen indelungat, cu speranta ca o sa mai aveti nevoie de ele, dar, cu parere de rau, istoria se repeta. Oare ce putem face in aceasta situatie, inca sa mai lasam acete obiecte balta?

Aceleasi lucruri se intimpla cu echipamentul de constructie. O varietate de instrumente, utilaj si scule ramin dupa utilizare si cine mai stie daca o sa mai aveti nevoie de ele. Compania DAMICOM ofera o solutie inovatoare pentru acesta problema, deoarece pe pagina noastră web, o varietate de utilaj pentru constructie second hand intr-o stare excelenta, deaceea va prezentam o serie de avantaje importante.

Avantajul principal al acestui utilaj de constructie este faptul ca echipamentul a fost deja utilizat de alti proprietari, ceea ce inseamna ca deja a fost testat si si-a aratat functionalitetea la cel mai bun nivel. Un alt punct important este aspectul financiar, deoarece dupa cum stim, pretul este stabilit de fostii proprietari, si este destul de mic in comparatie cu cele noi. Astfel, aveti o posebilitate de a procura un utilaj de brand de calitate inalta, la un pret extrem de scazut. Tot echipament care apare pe pagina noastră web, trece o deversitate de teste tehnice, intr-un astfel de mod se verifica si se evidentiaza problemele utilajului de constructie.

Impreuna cu compania noastră, aveti o posibilitate de a da o viata noua pentru echipament de constructii second hand in Moldova.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau