Catalog de produse

Motocositori cu masă

Sortare după:
Фильтр
Fast Order

Motocositoarea RURIS Ghepard 1000 este destinată lucrărilor de cosit pentru toate tipurile de iarbă.

Motorul Honda cu care este dotată motocositoarea pune în valoare fiabilitatea şi modul uşor de întreţinere pe termen lung.Utilizatorii profesionişti, care ţin la calitatea lucrărilor de cosit şi fiabilitate pe termen lung, aleg motocositoarea RURIS Ghepard 1000.Sistemul de transmisie care acţionează lama este în baie de ulei, simplu de întreţinut şi cu fiabilitate ridicată. Lama de cosit este cu degete (SF), cu evacuare rapidă, rezistentă la orice tip de cosire sau de teren.Robusteţea cutiei de viteze atinge cele mai înalte standarde de calitate.Precizia cu care sunt fabricate pinionele cutiei de viteze pun în valoare selecţia imediată la o simplă acţionare a schimbătorului din cutia de viteze şi astfel utilizatorul poate lucra la o productivitate ridicată indiferent de condiţiile de lucru.Cutia de viteze cu două viteze înainte şi două în marşarier ajută utilizatorul pentru selecţia modului de lucru în funcţie de tipul de iarbă ce trebuie cosit.Sistemul de comandă şi control este perfect adaptat pentru a permite utilizatorilor un mod de exploatare confortabil. Coarnele sunt reglabile pe verticală şi dispun de sistem rapid de blocare şi poziţionare în funcţie de înălţimea utilizatorului.Centrul de greutate al motocositoarei RURIS Ghepard 1000 este proiectat pentru a putea cosi în zonele cu denivelări sau în pantă, fără că motocositoarea să se poată dezechilibra sau să rămână suspendată.

Fast Order

Motocositoarea RURIS Ghepard 999 este destinată lucrărilor de cosit pentru toate tipurile de iarbă.

Motorul Honda, cu care este dotată motocositoarea, pune în valoare fiabilitatea şi modul uşor de întreţinere pe termen lung.Utilizatorii profesionişti, care ţin la calitatea lucrărilor de cosit şi fiabilitate pe termen lung, aleg motocositoarea RURIS Ghepard 999.Sistemul de transmisie care acţionează lama este în baie de ulei, simplu de întreţinut şi cu fiabiliate ridicată. Lama de cosit este cu degete (SF), cu evacuare rapidă, rezistentă la orice tip de cosire sau de teren.Robusteţea cutiei de viteze atinge cele mai înalte standarde de calitate.Precizia cu care sunt fabricate pinionele cutiei de viteze permite selecţia imediată, la o simplă acţionare a schimbătorului din cutia de viteze şi astfel utilizatorul poate lucra la o productivitate ridicată, indiferent de condiţiile de lucru.Cutia de viteze cu două viteze înainte şi două în marşarier, ajută utilizatorul pentru selecţia modului de lucru în funcţie de tipul de iarbă ce trebuie cosit.Sistemul de comandă şi control este perfect adaptat pentru a permite utilizatorilor un mod de exploatare confortabil. Coarnele sunt reglabile pe verticală şi dispun de un sistem rapid de blocare şi poziţionare în funcţie de înălţimea utilizatorului.  Centrul de greutate al motocositoarei RURIS Ghepard 999 este proiectat pentru a putea cosi în zonele cu denivelări sau în pantă, fără ca motocositoarea să se poată dezechilibra sau să rămână suspendată. 

Fast Order

Motocositoarea RURIS Ghepard 888 este destinată lucrărilor de cosit pentru toate tipurile de iarbă.

Motorul Honda, cu care este dotată motocositoarea, pune în valoare fiabilitatea şi modul uşor de întreţinere pe termen lung.Greutatea redusă face ca motocoasa să fie uşor de utilizat de orice persoană, care nu are cunoştinţe tehnice avansate. Motocositoarea RURIS Ghepard 888 este destinată lucrărilor pentru suprafeţe mici şi medii, de până la 5000mp. Sistemul de transmisie care acţionează lama este uscat, de tip excentric, un sistem uşor de întreţinut care necesită doar gresarea lagărelor de antrenare.Cutia de viteze cu o viteză pentru mersul înainte şi o viteză pentru mersul în marşarier asigură o manevrabilitate uşoară în timpul exploatării.Consumul redus de carburant produce beneficii semnificative pentru utilizare. 

Fast Order

Motocultoarele au ca şi caracteristici minime şi obligatorii sistemul de autopropulsie care este dat de o osie motoare pe care se pot monta roţile sau freze săpătoare, dar şi un sistem care acţionează sculele de lucru (acest sistem de acţionare al sculelor se caracterizează prin ridicare, coborâre, mişcare bielă manivelă sau rotaţie, iar acest mecanism de acţionare este parte integrată a cutie de viteze şi acţionarea se face prin comenzi mecanice date de utilizator cutiei de viteze, fără că utilizatorul să depună efort).
De obicei, la motocultore, acţionarea sculelor de lucru se face prin rotaţie, aşa cum este descris anterior şi anume cu ajutorul prizei de putere.
Prin noţiunea de priză de putere se înţelege, transmiterea unei forţe mari cu moment dinamic ridicat ce poate acţiona o sculă de lucru la o turaţie constantă indiferent de turaţia motorului sau de turaţia roţilor situate pe osia motoare.
În cazul Motocultorului/Multifuncţionalei Bassi RURIS, maşina este dotată cu o osie motoare pe care sunt fixate cu şuruburi roţile de transport, şi, în plus, dispune de o priză de putere pentru acţionarea sculelor, în funcţie de nevoile utilizatorului.

100% garanție de calitate
Returnare marfă în 14 zile
Livrare în orice locație
Ridicare marfă de la magazin