Instrumente si echipament pentru constructie.

Generatoare, compresoare, echipament special - un asortiment divers de produse si utilaje puteti gasi pe saitul nostru in regim online de la compania «DAMICOM».

Compania noastra corespunde tuturor standardelor de calitate, este renumita prim atitudinea fata de clienti si prin servisul ei calificat, deja ... ani pe piata Moldovei.

Putem indeplini ori ce dorinta a clientilor, deoarece numai in magazinul nostru aveti o sansa sa alegeti un utilaj modern, iar noi va oferim un serviciu calitativ, la un pret accesibil.

Productia noastra

Compania «DAMICOM» este cel mai mare destribuitor de utilaje pentru constructii. Aici la noi puteti sa alegeti dupa gustul dvs cit si utilaje masive pentru reparatia drumurilor, precum si aparate pentru prelucrarea lumnului si metalului, scule de mina. In afara de utilaje pentru constructie, compania noastra va propune echipament protectia muncii.

Un asortiment mare de echipament de protectia muncii, poate sa va protejeze de ori ce necaz. Casca de protectie, casca de sudura si manusi de protectie va aduce icredere in lucru dvs.

De ce anume noi?

Impreuna cu echipa noastra va puteti alege utilaj potrivit, iar diferite promotii si propuneri speciale va surpinda placut. Pe durata existenta companiei noastre «DAMICOM», am reusit sa formam o baza de clienti din personae fizice si juridice. Usele noastre sunt mereu deschisi pentru clienti noi, si vom fi bucurosi sa deveniti membrii echipei noastre.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Moldova