Utilaje pentru prelucrarea metalului

Utilaj pentru prelucrarea metalului de la distribuitor «DAMICOM» in Moldova!

Industria de prelucrare a metalului - un proces destul de complex si obositor, in care tehnica joaca un rol principal, scaderea muncii manuale. Tehnologiile avansate au dat posibilitate de a reduce aproape complex munca manuala al liniilor extrem de efeciente si complet automatizata.

Ca rezultat- cresterea productivitatii, reducerea riscurilor pentru sanatatea umana si pentru a inbunatati calitatea produselor. Gama de utilizare este foarte diversa si variata, si prin urmare indeplineste toate nevoiele clentilor, incepind de la utilaje de marime uriase, precum si scule de marime mica.

Fiecare producator are responsabilitate de produse pe care la fabricat. Respectarea tuturor normelor ajuta la crearea unui instrument de metal, care poate fi utilizat atit in productie cit si viata contemporana.

Noi lucram cu producatori calificati de echipamente, precum: mașini de ascuțit scule, mașini electronice de filetat, mașini de frezat metale si ferăstraie cu bandă. Utilajele nostre tehnice sunt testate si asigurate cu certificate de calitatea a produsului. Intotdeauna ne pasa de clientii nostri, deoarece cit mai multi oameni primesc o deservire buna, mai bine se dezvolta reputatia companiei nostre. Cu masura puteti aprecia utilajul nostru pentru prelucrarea metalului, vizitind saitul nostru, care prezinta o gama larga de utilitaj la cele mai avantajoase preturi in Chisinau.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau