Utilaje pentru construcția drumurilor

Utilaj pentru constructia drumurilor de la compania «DAMICOM» acum in Moldova

Suntet in cautarea unui utilaj de constructie a drumurilor pentru proiectul dvs? Atunci compania «DAMICOM» cu o mare placere va prezinta o posibilitate de a procura cel mai bun utilaj la un pret special. Aveti nevoie de echipament de incarcare si transportare sau de un greider? Atunci va asteptam la noi! Achizitia marfii poate fi ca si pentru o interprindere mare sau pentru gospodarie.

«DAMICOM» se specializeaza pe vinzare si chirie al utilajului modern si calitativ pentru constructie pe teritoriul Moldovei, precum: Bomag si StrasSmayr.

Clientilor nostri le putem propune diferite modele de utilaj: placi compactoare, cilindre vibro compactoare si multe altele. Cu ajutorul utilajului nostru, puteti uniform sa acoperiti pavajul, pecum cu beton si asfalt. Utilajul nostru compact cu siguranta va ajuta sa pregatiti suprafata drumului in locuri greu accesibile, precum pasaj pietonal si trotuare.

Utilajul nostru contemporan este dotat motor puternic cu un nivel minim de zgomot, consum de combustibil si emisii toxice care pot reduce cheltuiala energiei electrice. Avantajul utilajului nostru este faptul ca toate piesele sunt confectionate din materiale dure si calitative, cea ce asigura un termen mare de expluatare.

Preturi accesibile si online consultare cu usurinta va ajuta sa faceti o alegere corecta, care este disponibila pe tot teritoriul Moldovei.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau