Utilaje și scule pentru grădinărit / agricultură

Utilaje si scule pentru agricultura de la compania DAMICOM acum si in Moldova!

In zilele noaste sculele pentru gradinarit adeseaori se folosesc pentru ingrijirea plantelor, solul, precum si pentru sistemul de irigare. Pentru a intretine gradina dvs mereu impecabila de curata, neaparat aveti nevoie de utilajul nostru pentru agricultura. Magazinul nostru DAMICOM va prezinta scule pentru agricultura modern in Moldova de diferite tipuri: scule de mina, unelte pentru ingrijirea plantelor, sistem de irigare, precum si alte instrumente diverse.

Tehnologia noastră moderna de la producatorii Ruris si Flo a fost special conceputa pentru a face mai usoara munca manuala si a face lucru in gradina la fel de simplu si plăcut. Pentru prelucrarea solului, compania noastră poate oferi o gama larga de scule de mina pentru araturi, deasemenea atunci cind se lucreaza cu flori si alte specii de plante puteti folosi greble, galeti, lopeti.

Sistemul de apa – este cel mai important in bisnessul agricol. Desigur, puteti utiliza si scule de moda veche precum stropitoare, dar aceste sunt deja in trecut, pentru ca aveti posibilitate sa cumparati pompe, cu ajutorul caruia sunteti capabili sa livrati apa dintr-o apropiere sau din rezervuar.

Dupa cum se stie, plantele sunt destul de capricioase, si fiecare dintre ele are nevoie de ingrijire individuala, iar echipamentul nostru este special conceput pentru a rezolva astfel de probleme.

Aeratoare va pot ajuta sa scapati de gunoi pe sol, iar trimmere de gazon si masine de tuns iarba va ajuta sa intretineti gradina dvs mereu in ordine.
Compania DAMICOM ofera cele mai bune preturi pentru utilaje agricole in Moldova. La noi cu siguranta veti avea posibilitate de a alege instrumente potrivite, iar calitatea europeana si pretur accesibile va aduce numai placere.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau