Tehnică comunală

Nu există produse în această secțiune

Tehnica comunala de la compania «DAMICOM» acum in Moldova!

Noi traim intr-o lume moderna, si nu este mare diferenta, suntem dintr un megapolis sau traim intr-un orasel mic. Oricare localitate are nevoie de curatenie si grija permanenta. V-ati imaginat vreodata cit efort depun serviciile comunale pentru a mentine curatenia si regula pe strazile orasului zi cu zi precum curatarea strazilor de zapada sau de gunoi dupa o sarbatoare. Toate acestea nu pot fi efectuate fara utilaj specializat.

Compania noastra va propune un asortiment larg de utilaj de calitate inalta pentru orice fel de probleme. Produsele noaste deja de citiva ani la rind sunt cele mai populare intre serviciile comunale, deoarece noi am acomulat o experienta mare in vinzare unei marfe calitative la un pret accesibil. Producatorul a reusit sa combine ergonomia si functionalitate, la un pret destul de bun in comparatie cu alti producatori al utilajului comunal.

O alegere mare de utilaj comunal de la compania «DAMICOM». La noi gasiti tehnica potrivita precum deseuri si multe altele.

Pentru a mentine curatenia pe strazile orasului, utilajul nostru nu doar stringe gunoiul, si il preseaza si il stringe in bacuri speciale pentru gunoi in locuri specializate. "Curat ca acasa "- este motto-ul utilajului nostru comunal, si nu este doar o vorba, este placut sa te plimbi printr-un parc curat.

Utilaj comunal de la compania «DAMICOM» - serviciile comunale au nevoie de productia noastra pentru a infrumuseta orasul nostru si sa-i pastram exteriorul impecabil.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau