Stații de asfalt și beton

Statii de beton si asfalt de la compania «DAMICOM» acum in Moldova!

Compania «DAMICOM» vinde si da in chirie statii de beton si asfalt de la producatori precum: Lintek, Officine Piccini, Pimakina pe teritotiul Republici Moldova. Statii de beton si asfalt in Chisinau in primul rind sunt cele mai calitative, asamblare originala si un pret profitabil.

«DAMICOM» este primul distribuitor de statii si beton si asfalt, care corespunde tuturor standardelor de calitate si au un pret avantajos.

Adeseori, sub influenta schimbarilor sezoniere de timp, termenilor de dare in exploatare a obiectului sunt permanent in pericol. Partea principala a proiectului de constructii consta din carcas de metal, care se acopera cu beton, si cind este cald afara, betonul se usuca destul de repede, spre deosebire de iarna, ce poate strica constructia.

Noi propunem clientilor nostri un utilaj contemporan al secolului XXI. La noi puteti gasi utilajul pentru incalzirea betonului in timpul de inghet si multele altele.

Avantajele noastre

Numai pe saitul companiei «DAMICOM» puteti gasi cel mai rezistent si modern utilaj de constructie care este foarte practic si usor in utilizare. La fel este echipata cu o protectie impotriva supraincarcarii si se deosebeste cu un pret destul de mic in comparatie cu altele. Simplitatea si siguranta costructiilor este deasemenea un indicator al garantiei de calitate.

Pentru confectionarea utilajului specialistii folosesc cele mai bune materiale, dar inginerii experimentati asigura o calitate superioara care va tine multi ani.

In colaborare cu liderii distribuitori de utilaj de constructie ne face pe noi, cei mai buni, in domeiu constructiei. Doriti sa va convingeti? Atunci va asteptam pe saitul nostru oficial damicom.md

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Moldova