Scule electrice

Scule electrice de la compania DAMICOM acum si in Moldova!

Deja de mult timp, sculele electrice nu se socot ca instrumente de care se folosesc numai profesionistii. Astazi, asa instrumente cum ar fi fierastraul sau burghiul ar trebiu sa fie in fiecare casa.

Compania DAMICOM poate oferi o gama larga de scule electrice pentru probleme de zi cu zi, precum si un professional. Cel mai important aspect al instrumentelor noaste - un caracter practic si simplitate in utilizare, deoare nu conteaza, esti un profesionist sau nu, atunci cind vine vorba de scule electrice, primul si cel mai important punct este calitatea acestuia.

Putem sublinia doi factori importanti in alegerea unui instrument de calitate, este rezistenta si viteza. Acestea sunt dependente in mod direct de durta de viata, deoarece in primul rind ar trebui sa cunoasteti ca toate sculele se definesc in doua tipuri: cele profesionale si cele casnice. Diferenta intre ele este desigur in proiectarea lor, valoarea si rezultatul final. Instrumentele cele profesionale sunt mult mai puternice si deobicei sunt proiectate pentru sarcini mari, in tip ce sculele pentru gospodarie pretul va fi mult mai mic, si insusi instrumentul va fi mai usor in utilzarea proprie.

Doar la noi veti gasic el mai bogat asortiment de scule electrice din Chisinau: сiocane demolatoare, mașini de găurit cu percuție, mașini de înșurubat electronice, fierăstraie pentru decupat, polizoare unghiulare, fierăstraie circulare manuale.

Pentru ce avem nevoie de scule electrice?

Scule electrice sunt destul de compacte, design elegant, usor de transportat si comod de depozitat si vor fi mari ajutori in timpul unei reparatii. Asortimentul nostru larg puteti gasi pe saitul nostru oficial, unde puteti afla o informatie mai avansata.

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Moldova