Compresoare / Motocompresoare KAESER

Compresoare si motocompresoare acum in Moldova de la compania «DAMICOM»

Compania Damicom SRL este reprezentantul Kaeser Kompressoren pe teritoriul Republicii Moldova. Kaeser Kompressoren fiind nr. 1 lume dupa calitate pe gama de aer comprimat. Cei mai mari producatori în Rep. Moldova sunt clienți Kaeser.

KAESER Kompressoren oferă produse, servicii şi sisteme complete de producere, tratare, stocare şi livrare a energiei sub formă de aer comprimat. Sistemele propuse au ca scop atingerea maximului de economie şi eficienţă.

Produsele inovatoare şi serviciile de o deosebită calitate asigurate de KAESER vin în sprijinul creşterii eficienţei şi a competitivităţii utilizatorilor de aer comprimat. Dialogul continuu cu clienţii este o parte esenţială a conceptului nostru de dezvoltare şi perfecţionare continuă în domeniul economiei, eficienţei, durabilităţii şi utilizării echipamentelor de aer comprimat.

KAESER intenţionează să-şi consolideze poziţia sa printre liderii mondiali în furnizarea şi producerea echipamentelor de aer comprimat şi să continue să-şi lărgească reprezentanţele de vânzări şi service pentru a putea maximiza gradul de satisfacţie al clienţilor.

Grupul KAESER KOMPRESSOREN este astăzi unul din liderii mondiali în furnizarea de compresoare, echipamente de aer comprimat şi tehnica aerului, cu peste 5.000 de angajaţi. Compania are o organizaţie profesională de vânzări şi service, cu reprezentanţi în peste o sută de ţări de pe toate continentele lumii. Sediul central al grupului KAESER este în Coburg, nordul Bavariei.
Produsele KAESER sunt folosite de companii din toate sectoarele de producţie, indiferent de mărimea afacerii.

DAMICOM.MD - echipamente de constructie in Chisinau