Așchietoare de metal

Aschietoare de metal de la compania «DAMICOM» acum in Moldova!

In ce consta aschietoare de metal? Aceasta este o prelucrare de metal high-tech, care este adesea utilizata in timpul nostru si nu necesita costuri extinse, dar in acelas timp, se evalueaza intr-un mod critic calitatea utilajului.

Astfel de lucrari include taierea metalului, grille si garduri, precum si prelucrarea detaliilor mici, cum ar fi fabricarea elementelor de fixare. Utilajul pentru taierea metalului din Chisinau garanteaza o calitate superioara, destul de complexa in material, precum si cantitatea ramasitelor in timpul taierii sunt mizerabile.

Puteti produce obiecte din metal, care vor fi deplin conforme cu cele mai recente standarde de calitate si care urmeaza sa fie efectuate cu cele mai noi tehnologii, folosind instrumentele noastre profesionale, deoarece noi suntem cei mai buni distribuitori de utilaj pentru constructie in Republica Moldova. Instrumentele noastre: cuțite de tăiat metal, freze, tarozi, alezoare, elemente auxiliare si de fixare, care pot fi utilizate pentru firmele mari de constructii, precum si mici ateliere de creatie sau pentru folosire personala.

Putem garata o calitate excelenta a produsului finit, in cel mai scut timp posibil, cu pret minim.

Daca intimpinati dificultati la alegerea echipamentelor- in orice caz, nu ezitati sa contactati menagerii nostrii. Angajatii DAMICOM va ajuta cu selectarea si comanda utilajului de aschietoare de metal necesar. Pe sait-ul nostru veti gasi o gama larga de echipament pentru orice fel de lucru pentru fie care gust si culoare.

Cu suguranta, putem sa descriem la nesfirsit produsele noastre, dar numai dvs puteti sa intrati pe saitul nostru si cu siguranta sa apreciati. Asteptam cu nerăbdare sa deveniti clientii nostri multumiti!

DAMICOM.MD - echipament de constructie in Chisinau